city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA

 
     
     
 
 
 
 
     
 

Ukupno 53

Danas 53

Juce

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Mobilni: 069/19-34-026
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena
PLANINE - ZLATIBOR
 

 

Planina Zlatibor se prostire u centralnom delu Srbije na magistralnom putu Beograd-crnogorsko primorije. Od Beograda je udaljen 230 km, a od Užica 25 km. Prosečna nadmorska visina je 1000m,a okružuju ga najviši vrh Tornik(1496m) skijalište udaljeno 8 km od centra i vrh Čigota (1422m).


Susretanje mediteranske i kontinentalne klime su stvorili uslove da se „ruža vetrova“ rascvetava, upravo, nad Zlatiborom. Te struje omogućavaju uspešno lečenje i oporavak od mnogih plućnih, srčanih bolesti i posebno bolesti štitaste žlezde i malokrvnosti.


Zlatibor je omiljena planina vrhunskh sportista i mesto za njihove najkvalitetnije pripreme. Pored prirodnih terena, za ove namene su izgrađeni najsavremeniji sportski objekti: velika sportska hala, fudbalski tereni, igrališta za tenis, zatvoren i otvoren bazen itd.


Urbani centar Zlatibora, predstavlja pravo mesto za uzbudljiv noćni život, a prijatne trenutke u toku dana možete provesti u nekoj od bašti mnogobrojnih kafea, restorana, poslastičarnica.
Svi koji vole aktivan odmor uživaće u brojnim stazama za šetnju kroz zimzelene šume , a brojna izletišta : etno selo Sirogojno, Mokra gora, Stopića pećina, vodopad Gostilje , Ljubiš , upotpuniće vaš boravak.


HOTEL MONA

 

Hotel Zlatibor Mona, u vlasništvu renomiranog preduzeća MONA d.o.o. iz Beograda nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. Udaljen je 235 km jugozapadno od Beograda, na magistralnom pravcu Beograd – Podgorica - Jadran.
Hotel raspolaže sa 90 smeštajnih jedinica sa 201 ležajem rasporedjenih u sobe, studia i apartmane.

*Sam enterijer hotela predstavlja spoj tradicionalnog i novog doba u kome preovladavaju ravne forme i paleta toplih valerskih tonova. Lada Bar, Restorani Perun i Vila, kongresni centar, wellness i raznovrsna ponuda soba, studia i aprtmana, svojim dizajnom i opremljenošću pruzaju mogucnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema I prepusti odmoru.

* SOBE
Hotel raspolaže sa 47 dvokrevetnih soba i dodatnih 14 soba koje su spojene vratima i po potrebi mogu biti 7 apartmana ili 14 odvojenih, nezavisnih soba. Kreveti mogu biti odvojeni ili po želji Gosta francuski ležaj. Jedan ceo sprat hotela, kojeg čine apartmani i studia, može se izdati kao posebna celina sa kontrolom ulaza za ceo sprat.

* STUDIA

U hotelu možete odsesti u studiu. Studio je komfornija soba površine 24 -29 kvadratnih metara i raspolaže i sa pomoćnim krevetom dimenzija standardnog kreveta.

*APARTMANI
Posebnu celinu smeštaja čine komfroni apartmani, idealni za porodice, poslovne ljude ili osobe koje na odmoru žele maksimalni komfor.
Apartman se sastoji od dve sobe, medjusbno spojene vratima, koja obezbedjuju maksimlanu zvučnu izolaciju. Površine su do 40 kvadratnih metara i imaju dnevni boravak koji se po potrebi pretvara u spavaću sobu i spavaću soba. Svaka prostorija ima kupatilo, TV, telefon…
Apartman superior se sastoji od dela za spavanje i dnevnog boravka. Površine su do 50 kvadratnih metara sa posebnim detaljima u opremanju.
Apartman MONA predstavalja našu najluksuzniju ponudu. Čine ga dnevni boravak, 2 spavaće sobe, 2 kupatila i niz drugih detalja na preko 80 kvadratnih metara.

 

 Hotel Palisad 3*


/ sopstveni prevoz ili autobuski za ugovorene grupe/
 

 

Smešten na najlepšem delu zlatiborske visoravni nadomak jezera, Hotelski kompleks "Palisad" 3* već četiri decenije gostima pruža jedinstven sadržaj boravka i idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa. Hotel ima recepciju, restoran , kafe, lobi , 257 soba rasporedjene u 4 hotelska bloka, kongresnu salu sa 650 mesta, ski servis, fudbalski, i tenis teren, kuglanu, stoni tenis, bilijar. Lociran je u samom centru Kraljevih - Partizanskih voda, u neposrednoj blizini jezera, okružen stazama za šetnju.


U srcu Srbije, iznad Užica, dužine 30km i širine 15km, na visini od 1.000 metara, sa više od 2.000 sunčanih sati godišnje, nalazi se planina Zlatibor. Poznati turistički centar koji ima stogodišnju tradiciju, ime je dobio po zlatnim borovima koji su kao prirodna retkost pod zaštitom. Ukupna mikroklima Zlatibora povoljno utiče na ljudski organizam, što ovu planinu svrstava u poznato vazdušno lečilište. Najviši vrhovi su Mučanj (1.534m) i Tornik (1.496m).  Magistralnim putem za južni Jadran, Zlatibor je udaljen od Beograda 200 km.

 

Kuća PAŠTROVIĆA 4*

nalazi se u naselju Obudojevica, udaljena oko 500 m od tržnog centra i oko 300m od autobuske stanice, u blizini restorana “Miris dunja”. Objekat je potpuno nov, sagrađen 2008. godine i počeo je sa radom u januaru 2009. godine. Kuća se nalazi  u prirodnom  okruženju  oplemenjenim  zelenilom, koji pruža mir i privatnost. To je samo  deo ponude koja ovaj objekat čini posebnim i izdvaja ga od drugih... Objekat ima sedam smeštajnih jedinica izuzetnog komfora i modernog dizajna.  Svi apartmani i studio imaju kablovsku TV i  kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama, kao i centralno i podno grejanje. Uz kuću je izgrađen parking. Kuća nema lift.    Studio 1/2 ima jednu prostoriju sa dva kauča, kuhinju kompletno opremljenu posuđem, frižiderom i el. šporetom, TV-om, trpezariski sto, hodnik, kupatilo i veliku terasu.  Nalazi se u prizemlju kuće.Apartman 1/2 ima dnevnu sobu sa kuhinjom kompletno opremljenom posuđem, frižiderom i šporetom sa dve ugradne ringle, trpezarijom, kupatilo, spavaću sobu sa dva odvojena ležaja ili francuskim ležajem, TV-om i terasu. Neki apartmani poseduju i ostavu. Jedan od apartmana u spavaćoj sobi ima i dvosed, za smeštaj 1-2 deteta, bez dodatne doplate. Raspoređeni su na prvom, drugom i trećem spratu.  Apartman 1/3 ima kauč u dnevnoj sobi sa trpezarijom, kuhinju kompletno opremljenu posuđem, frižiderom i šporetom, kupatilo, spavaću sobu sa francuskim ležajem, TV-om i terasu ili ima u spavaćoj sobi francuski ležaj i kauč.    

   

  

 


Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 09-17h
Mart - Septembar od 09-19h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Mobilni: 069/19-34-026 Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group