city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 438

Danas 11

Juce 427

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena
Putovanje - VENECIJA
 

 VENECIJA 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan POLAZAK-Polazak sa parkinga ispred Sava Centra (savska strana) u večernjim časovima (skup putnika oko 19h). Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.


2. dan PUNTO SABIONI- Dolazak do luke Punta Sabione.Vožnja brodom do Venecije i pesacko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala…Slobodno vreme za uzivanje carima Kraljice Jadrana. Povratak u Lido Di Jesolo. Smeštaj u hotel. Noćenje.


3. dan LIDO DI JESOLO – VERONA –SIRMIONE (LAGO DI GARDA)- LIDO DI JESOLO- Dorucak. Posle doručka fakultativni polazak za Veronu. Poseta Verone. Žasto Verona? Zasto grad večne ljubavi? Zato što je rodno mesto Romea i Julije čija je tragična ljubav opisana u istoimenom Šekspirovom delu. Ovaj grad umetosti u kome je sačuvano vise od 50 crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila, prelepih mostova i raskošnih vrtova. Za turiste je posebno privlačan Rimski Teatar-Arena iz prvog veka. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skaligeri... Obilazak sa stručnim vodičem Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuća...Slobodno vreme za uživanje u ovom romantičnom gradu. Nastavak puta ka Sirmioneu koji se nalazi na jezeru Lago di Garda. Poseticemo dvorac Skalidjerijevih, kucu Marije Kalas i uzivati u najboljem sladoledu u Italiji (Gelato). Slobodno vreme za uzivanju u ovom zivopisnom gradicu. Povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.


4. dan LIDO DI JESOLO-PADOVA-VICENCA-LIDO DI JESOLO-Doručak. Fakultativni izlet u Padovu i Vićencu. Dolazak u Padovu, šetnja sa stručnim vodičem. Obilazak grada: Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), IL Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palacao Radjone-gradska većnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron). U ovom univerzitetskom gradu su svoj pečat ostavili i umetnici popout Donatela i Djota. Nastavak puta ka Vićenci, obilazak grada čuvenog Andrea Paladia: Bazilika Paladijana, Teatro Olimpiko, Crkva Santa Marija dela Corona u kojoj je i sahranjen čuveni arhitekta Paladio. Povratak u Lido po ostatak putika. Nastavak puta ka Srbiji


5. dan BEOGRAD-Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima

 Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan plaćanja -

NAČIN PLAĆANJA:
·Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
·Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.

Obuhvata
·Prevoz autobusom turističke klase (AC/DVD).
 Smestaj na bazi 2 noćenja sa doruckom (kontinentalni-samoposluzivanje) u hotelu 3* u Lido di Jeselo (ili okolini) u dvokrevetnim I trokrevetnim sobama
·Razgledanje grada prema program putovanja
·Usluge vodiča i pratioca grupe
·Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
·Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
·Individualne troškove putnika
·Doplata za jednokrevetnu sobu isključivo na upit –cena doplate 20 eura
·Fakultativne izlete:
- povratnu kartu za brodic u Veneciji – 15 eura
- organizovan odlazak na obilazak Verone i Sirmiona – 20 eura , obilazak Padove i Vicence – 20 eura. Ako se uzmu oba paketa,cena je 35 eura.

NAPOMENE:
·    Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
·    Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je rađen na bazi minimum 55 prijavljenih putnika.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013

 


Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group