city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 594

Danas 16

Juce 578

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena

 

Putovanje Valensija 2018 

KARNEVAL U VALENSIJI „LAS FALLAS”
SANREMO -  VALENSIJA – SAVONA
autobusom, 9 dana, 4 noći 

valensija1.jpg

 

TERMIN

 

HOTEL

 

CENA

 

13.03.2018. – 21.03.2018.

 

Hotel 4*

SPECIJALNA PONUDA
239e

 259e

Program putovanja
1. DAN; BEOGRAD – SANREMO
Sastanak grupe u 18:30h kod Kombank Arene, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića. Polazak autobusa u 19:00h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2. DAN; SANREMO - VALENSIJA
Dolazak u Sanremo. Panoramsko razgledanje grada; Ruska crkva, Kazino, Korzo Mateori, palata Ariston. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Valensiju. Noćna vožnja.

3. DAN; VALENSIJA – PLAYA SAN JUAN
Dolazak u Valensiju u prepodnevnim časovima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada; Plaza de Ayuntamento-trg na kom se nalazi gradska kuća, Plaza de la Virgen sa čuvenom fontanom, Torres de Serranos, La Lonja, pijace-Mercado Central i Mercado Colon, park Turia... U poslepodnevnim časovima polazak do mesta Playa San Juan. Smeštaj u hotel. Noćenje.

4. DAN; PLAYA SAN JUAN – ALICANTE – BENIDORM - PLAYA SAN JUAN
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak Alikantea i Benodorma. Po dolasku u Alikante obilazimo tvrđavu Santa Barbara, ovo mesto će vas svojom legendom ostaviti bez daha. U podnožju zamka nalazi se romantični park Etera, mesto sa kog se pruža divan pogled na grad. U staroj četvrti Santa Cruz ćemo popiti mistelu, čuveno piće ovog područja. Našu posetu nastavljamo do simbola grada Alikantea, šetališta Explanada. Ovo šetalište je poznato po mozaiku kojim je popločano, a koji podseća na talase. Nakon obilaska krećemo put prestonice španskog turizma, čarobnog i jedinstvenog letovališta, Benidorm. Obilazimo simbol grada Balkon Mediterraneo. Ovaj veličanstveni vidikovac razdvaja dve plaže Levante i Poniente. Tokom obilaska videćemo još i Plaza del Castillo, Casco antiguo, Parque de Elche. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN; PLAYA SAN JUAN – GANDIJA – XATIVA - ALBUFERA - PLAYA SAN JUAN
Doručak. Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet u Gandiju, Xativu i Albuferu. Gandija je poznata još i pod nazivom Costa del Azahar, za nju se vezuje i priča o porodici Bordžija. Danas je Gandija značajan turistički centar. Put nastavljamo do grada Xativa koji leži u podnožju brda na kom se nalazi zamak sa veličanstvenim pogledom na grad i okolinu. Izlet završavamo u Nacionalnom parku Albufera i vožnjom po jezeru. Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN; PLAYA SAN JUAN – VALENSIJA - PLAYA SAN JUAN
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak do Valensije radi fakultativnog obilaska fascinantnog grada nauke i umetnosti. Slobodno možemo reći da je ovo Kalatravino remek delo simbol Valensije. Tokom posete obići ćemo palatu umetnosti “ Princeza Sofija”, muzej nauke “Princ Filip”, Oceanografic, Hemisferic i Umbracle – prelepi vrt. Mogućnost i fakultativnog obilaska muzeja posvećenog manifestaciji Las Fallas. Slobodno vreme u poslepodnevnim časovima za uživanje u karnevalu. Povratak u hotel. Noćenje.

7. DAN; PLAYA SAN JUAN - VALENSIJA – SAVONA
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do Valensije. Po dolasku obilazimo velelepnu baštu Monforte ,a potom i čuvenu plažu Malvarosa. Slobodno vreme za uživanje u karnevalu. U večernjim časovima polazak za Savonu. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

8. DAN; SAVONA - BEOGRAD
Dolazak u Savonu u prepodnevnim časovima. U ovom gradu, smeštenom na obali Đenovskog zaliva, su živeli Kristofer Kolumbo i dvojica moćnih papa. Po dolasku panoramsko razgledanje grada; TrgBrandale, Sikstinska kapela iz XV veka sa mauzolejom koji je sagradio Papa Sikstus IV ,Tvrđava Priamar, Palata Dela Rovere. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima.

9. DAN; BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Kraj programa

valensija3.jpg  valensija2.jpg

OPIS HOTELA:
Holiday Inn
Hotel je udaljen 8 min hoda od plaže, a 10min vožnje od centra Alikantea. Autobusko stajalište je na 300metara od hotela. Hotel sadrži bazen, saunu, teretanu, igralište za decu, terene za tenis.
Sve sobe su prostrane sa privatnim kupatilom sa peškirima i fenom za kosu. Sobe takođe imaju klimu, sef, tv sa kablovskom, wifi…
U restoranu koji je u sklopu hotela možete uživati u specijalitetima ove regije.

U cenu je uključeno
Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* u mestu Playa San Juan
obilaske prema programu putovanja
usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
Medjunarodno zdravstveno osiguranje(izdaje se u agenciji)
Fakultativne izlete
Potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike
Individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Cene fakultativnih izleta po osobi (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika)
Grad nauke i umetnosti 35€
Alicante i Benidorm 15€
Gandija, Xativa i Albufera 20€
Las Fallas muzej 7€
NAPOMENA-Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana
POPUSTI:
deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu) treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

Uslovi i način plaćanja

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRAD banke na dan uplate.
gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
platnim karticama
uplatom preko računa
čekovima građana na rate bez kamate do 30.09.2018.

VAŽNE NAPOMENE:
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska.
-Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
-U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
-Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno I šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.sab.travel,
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
-Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
-Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
-Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
-Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
-U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0110/2017 od 25.01.2017.god. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055474 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”
( Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude,odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
- Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata
-S.A.B. Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
-Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Aranžman je raden na bazi minimum 40 prijavljenih putnika
Program putovanja br 1. od 20.12.2017.
ORGANIZATOR PUTOVANJA JE TURISTICKA AGENCIJA S.A.B. TRAVEL
Licenca OTP br. 73/2014 od 14.11.2014.

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group