city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 213

Danas 213

Juce

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena
PARIZ 2017
 

 

PARIZ DAN ZALJUBLJENIH I DAN DRŽAVNOSTI 2017.
14.02.2017.-19.02.2017.
6 DANA – AUTOBUSOM

pariz-sa-reke.jpg

Pariz, poznatiji kao grad svetlosti, jedan je od vodećih gradova Evrope, kako u oblasti biznisa tako i u oblasti kulture. Takođe jedan od omiljenih gradova svih vremena među turistima. Jako puno stvari vezuje se za ovaj grad- moda, grandiozni spomenici i znamenitosti, romantične šetnje duž Sene, kafići gde se umetnici sreću – i sve priče vezane za ovaj grad su istinite. Pariz je dom mnogih legendarnih znamenitosti, kao što su Ajfelov toranj ili Luvr. Međutim, najbolji deo posete gradu postaje kada šetate ulicama Pariza i pronalazite male, divne restorane, prodavnice, suvenirnice, butike svetski poznatih dizajnera ili jednostavno kada šetate pored Sene sa vašom voljenom osobom. Bez obzira šta radite, Pariz će vas sigurno očarati i biće vam doživotna uspomena.
Program putovanja:
1. dan (utorak, 14.02.2017.) Niš – Beograd – Novi Sad
Polazak iz Niša sa parkinga DIS megamarketa oko 12h. Prijem putnika na relaciji Niš – Beograd. Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu oko 15h i polazak ka Novom Sadu. Iz Novog Sada polazak sa parkinga kod glavne železničke stanice – stare Lokomotive oko 16.45h. Tačne satnice polaska biće poznate jedan dan pred put. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (sreda, 15.02.2017.) Pariz
Dolazak u Pariz oko podneva u zavisnosti od zadržavanja na granicama. Po dolasku panoramsko razgledanje grada: Trijumfalna kapija koja se nalazi na trgu Šarl de Gol, Opera, Konkord, trg Vandom, Notr Dam (katedrala za koju kažu da je "Teška kao slon, a laka kao leptir"), Ajfelova kula (podignuta kao simbol Svetske izložbe 1889., u tadašnje vreme značila je revoluciju u arhitekturi), Latinski kvart, Sajo, Panteon, Jelisejska Polja... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan (četvrtak, 16.02.2017.) Pariz – Muzej Luvr
Doručak u hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili Fakultativni odlazak do najpoznatijeg muzeja na svetu – Luvra. Gradnja palate Luvr započeta je krajem XII veka. Mnogi vladari su je tokom narednih vekova menjali. Prvo je bila dvor, a krajem XVII veka je zamenjuje Versaj, dok se Luvr od tada pretvara u muzej. Vrlo bogate muzejske kolekcije podeljene su na 6 odeljaka: orijentalni, egipatski, grčki i rimski antikviteti, skulpture, slike, umetnički predmeti. U Luvru se nalazi i svetski poznata slika Mona Lize. Slobodno popodne. Noćenje.

4. dan (petak, 17.02.2017.) Pariz – Dvorac Versaj
Doručak u hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do dvorca Versaj, koji datira iz XVI veka, nekadašnje rezidencije kralja Luja XIV, za koga su vezane dve poznate izreke: "Država, to sam ja" i "Posle mene potop". Prema istorijskim predanjima, kralj Luj XIV je tražio od svojih arhitekata da celu kompoziciju njegovog raskošnog dvorca postave tako da centar cele kompozicije i svih puteva koji vode u Versaj bude njegova spavaća soba i u njoj njegov krevet. Godine 1682. u dvor se useljava on sa još 10.000 osoba. Obilazak dvorca i šetnja njegovim prelepim parkom. Nakon obilaska povratak za Pariz. Fakultativni izlet u večernjim časovima: Romantična vožnja brodom po Seni. Nakon vožnje slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5. dan (subota, 18.02.2017.) Pariz – Diznilend
Doručak u hotelu. Napuštanje soba i hotela. Slobodno vreme u gradu za individualna razgledanja ili fakultativni odlazak u Diznilend – mesto za pravu avanturu. U okviru Diznilenda postoje tematske zone, vozići, svemirski brodovi, gusarske pećine, kuće straha, Snežanina šuma, zamkovi iz bajke, prodavnice, restorani, poslastičarnice i kafići. U večernjim satima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim pauzama i graničnim formalnostima.

6. dan (nedelja, 19.02.2017.) Novi Sad – Beograd – Niš
Dolazak u Novi Sad i Beograd u kasnim večernjim časovima, dolazak u Niš u ranim jutarnjim časovima 20.02.2017., u zavisnosti od zadržavanja na granicama. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA po osobi iz Beograda i Novog Sada: 175 €
CENA ARANŽMANA po osobi iz Niša: 195€

pariz2.jpg  pariz1.jpg

Broj osoba za realizaciju programa iz Niša do Beograda je 20 putnika, u slučaju manjeg broja organizuje se transfer.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio-video oprema) prema programu
- panoramsko razgledanje grada sa vodičem po programu
- 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto) u Parizu u hotelu sa 3* , hotel Campanile ili slični poput Campanile Bagnolet i Creteil… sa 3* blizu metro stanice u 1/2 i 1/3 sobama. Tačan spisak imena hotela biće potvrđen nakon formiranja grupe.
- pratioca grupe tokom putovanja
- troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Ulaznice za muzeje i druge kulturno-istorijske spomenike (cene su podložne promenama npr. individualni obilazak Ajfelovog tornja (treći nivo) – oko 15€, dok popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi,
- Fakultativne programe, minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.
- Boravišnu taksu za boravak u hotelu u Parizu u iznosu od 1,65 EUR po noći i osobi = 4,95 EUR, plaćanje gotovinom je na recepciji hotela
- Doplatu za jednokrevetnu sobu 70% cene aranžmana. Prijavljivanje i uplata isključivo u agenciji,
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- Individualni troškovi i programom nenavedene usluge,

CENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA (deca 2-12 godina ostvaruju popust) PRIJAVE I UPLATE ISKLJUČIVO U AGENCIJI UZ PRIJAVU ZA ARANŽMAN:
- Vožnja brodom po Seni 15€ odrasli/10€ deca,
- Dvorac Versaj 30€ odrasli/20€ deca. Cena obuhvata: rezervaciju, usluge vodiča, ulaznice i prevoz autobusom,
- Diznilend 70€ odrasli/ 60€ deca. Cena obuhvata: prevoz autobusom i jednodnevnu ulaznicu za zabavni park,
- Muzej Luvr - 45€ odrasli / 20€ deca (usluga prevoza i organizacije). Cena obuhvata: rezervaciju, ulaznicu (deca do 18 godina gratis, plaćaju samo uslugu prevoza i organizacije), usluge lokalnog licenciranog vodiča.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hotel tipa „Campanile Bagnolet“ - 3* Paris Est, Centre Commercial Bel-Est, 28 Avenue du Général de Gaulle, 93170 Bagnolet, iz lanca hotela Campanile. Nalazi se istočno od Pariza, u blizini izlaza na prsten oko Pariza (Periphérique) i na 5 minuta hoda od metro stanice Gallieni. Raspolaže restoranom, recepcijom... Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa bračnim ili sa odvojenim ležajevima i trećim odvojenim, sa sopstvenim TWC kupatilom, klimatizovane sa SATTV, bežičnim internetom...

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.barcino.travel. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
- Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
USLOVI PLAĆANJA:
1. 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).
2. Čekovima gradjana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak u ratama do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekove datumirati isključivo na 1., 5., 10. ili 15. u mesecu.
3. Korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak najkasnije do 15.12.2017.
4. Administrativna zabrana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.

NAPOMENE:
- Preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
- Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
- Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA, ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM
Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja, Licenca OTP 186 od 10.02.2010.
Web sajt www.barcino.travel i Opšti Uslovi Putovanja Barcino Tours-a su sastavni deo ovog cenovnika.

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group