city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 520

Danas 93

Juce 427

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena
Putovanja - Istanbul
 

ISTANBUL
Avionom 4 dana / 3 noći
Termini putovanja:

Istanbul – grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo – nigde ih nećete naći ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.

     

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan BEOGRAD – ISTANBUL
Sastanak na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Fly Fly Travel‐a, dva sata pre poletanja. Let za Istanbul kompanijom Pegasus (planirano vreme leta 11:55h). Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2.dan ISTANBUL
Doručak.Fakultativni obilazak grada sa lokalnim vodičem. Čuveni Carigrad koji svojom burnom istorijom i mirisom orijenta ostavlja neponovljiv utisak na svakog putnika. Aja Sofija,nekada najveća hrišćanska crkva na svetu i Plava Džamija sa svojih 6 minareta, dominantne su građevine na trgu Sultanahmet. Iznad njih na uzvišenju nalazi se raskošna palata sultana Topkapi. Hipodrom iz doba  Konstantinove  vladavine,  Bazilika  cisterne,duh  orijenta,  džamije,  opojni  mirisi,  Kapali čaršija, Ordu Kadesi.
Slobodno vreme za uživanje‐ preporučujemo riblje specijalitete na Kumkapiju, najlepši pogled sa Sulejmanije, tradicionalnu kafu kod Ejupove džamije, šoping na Egipatskoj pijaci ili u Istiklal ulici.Noćenje.

3.dan ISTANBUL
Doručak.Fakultativno krstarenje Bosforom ‐ momenat kada sa jedne strane vidite kopno Azije, a sa druge evropsko kopno. U povratku možete prošetati preko Galata mosta, obići Galata kulu, taverne i poslastičarnice u novom evropskom delu.
U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Tursko veče – večera u nacionalnom restoranu, trbušni ples.Noćenje.

4.dan ISTANBUL – BEOGRAD
Doručak.Napuštanje hotela, opraštaj od starog Konstantinopolja i polazak za Beograd.
Čekiranje za let za Beograd kompanijom Pegasus (planirano vreme leta 10:30h). (Kraj usluga)


Aranžman obuhvata:
‐ kompletnu organizaciju puta
‐ avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd‐Istanbul‐Beograd
‐ ručni prtljag od 7kg (20x40x55) i čekirani prtljag od 20kg
‐ transfer od/do aerodroma Sabiha Gokcen
‐ 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u hotelima sa 3*

U cenu aranžmana nije uključeno:
‐ međunarodno zdravstveno osiguranje
‐ fakultativne obilaske i ulaznice za kulturno‐istorijske spomenike I vođenje grupe
‐ individualne troškove u hotelima i za vreme putovanja

NAČINI PLAĆANJA
‐     Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate.
‐     Uplata akontacije od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave ostatak najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom, uplatom na račun, platnim karticama.
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih   izleta  su  promenljivi   i  zavise  od  slobodnih   termina   po  lokalitetima,   broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino‐partner.
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
Smeštaj  iz  ove  ponude  registrovan  je,  pregledan  i  standardizovan  od  strane  Nacionalne turističke  asocijacije  zemlje  u  kojoj  se  nalazi.Organizator  putovanja  ne  može  da  utiče  na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.Postoji mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu, cena se radi na upit sa hotelom.
U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija  i  izlged  pomoćnog  ležaja  zavise  od  hotela,  može  biti  sofa  na  razvlačenje,  ali  je uglavnom kao klasičan krevet.

Neki od hotela sa kojima saradjujemo:
Grand Mark 3*
Hotel nalazi se u istanbulskoj četvrti Fatih, na 10 minuta hoda od Kapali čaršije. Pored restorana u kojem se služe turska jela, objekat poseduje klimatizovane sobe sa balkonom i panoramskim pogledom.Sobe u objektu Grand sadrže moderan nameštaj i mermerno kupatilo sa fenom za kosu. Opremljene suTV‐om, mini‐barom i sefom.
U hotelu se svakog jutra služi doručak na bazi švedskog stola sa svežim voćem i toplim čajem. U baru se pored turskih alkoholnih pića služe i bezalkoholna pića. Do brojnih ribljih restorana peške se stiže za 5 minuta.
U blizini se nalazi većina kulturnih i istorijskih atrakcija, uključujući i jermensku i pravoslavnu crkvu. Linije javnog prevoza udaljene su 1 kilometar. Recepcija radi non‐stop, a parking u okviru objekta možete koristiti uz doplatu.

Hotel Sureyya 3*
Hotel se nalazi u Laleli kvartu starog Istanbula, 3 bloka od šoping ulice Ordu. Hotel ima restoran i bar u okviru objekta. Besplatan pristup bežičnom internetu vam je na raspolaganju u čitavom hotelu.Sve  grejane  sobe  imaju  klima‐uređaj  i  opremljene  su  modernim  pogodnostima  kao  što  su  TV  sa satelitskim kanalima, mini‐bar i stereo uređaj. U kupatilu sobe vas očekuje fen za kosu.
Hotel Sureyya svakog dana služi bogat doručak na bazi švedskog stola. Tokom večeri, restoran služi sveže spremljena turska jela. U baru hotela na raspolaganju vam je veliki izbor pića.

Tramvajska stanica Laleli udaljena je samo 3 minuta hodom od ulice Ordu. Pijaca Laleli Kizilaj nalazi se na 100 metara od hotela Sureyya.

Grand Sagcanlar Hotel 3*
Sa krovne terase ovog hotela u četvrti Jenikapi možete uživati u pogledu na Mramorno more. Pristanište trajekta u Jenikapiju se nalazi na oko 50 metara od hotela Grand Sagcanlar.Besplatan bežični internet i TV sa satelitskim kanalima su standardne pogodnosti u svim sobama hotela Grand Sagcanlar. Sobe su uređene u klasičnom stilu i imaju moderno kupatilo, opremljeno toaletnim priborom.

Međunarodni aerodrom Ataturk je na udaljenosti od oko 12 km. Osoblje hotela Grand Sagcanlar može za vas organizovati uslugu prevoza. Hotel nudi i uslugu prodaje karata.

Kaya Madrid 3*
Hotel Kaya Madrid smešten je u naselju Aksaraj, na samo 2 km od istorijske četvrti Sultanahmet.  U ponudi  ima  recepciju  koja  radi  non‐stop  i  klimatizovane  sobe  sa  besplatnim  bežičnim  internetom. Stanica metroa Aksaraj udaljena je samo 200 metara.Elegantno  uređene  sobe  hotela  Kaya  Madrid  sadrže  flat‐screen  TV,  mini‐bar  i  sopstveno  kupatilo. Posluga u sobi na raspolaganju je 24 sata dnevno.
U restoranu se pripremaju odabrana jela turske i internacionalne kuhinje. Doručak se svakog dana služi na bazi švedskog stola. U večernjim satima možete uživati u laganim obrocima i šolji čaja ili kafe. Prijatan hotelski pab nudi izbor piva i vina.

Od hotela do Kapali čaršije i istorijskog Čemberlitaš hamama može se stići pešice za oko 16 minuta. Plava džamija, Aja Sofija i Palata Topkapi nalaze se na 3 stanice vožnje tramvajem. Međunarodni aerodrom Ataturk udaljen je 15 km.

OPŠTE NAPOMENE:
‐     Organizator putovanja je Fly Fly Travel sa licencom 598/2010 .
‐     Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u program.
‐     Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
‐     Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona.
‐     Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
‐     Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
‐     Organizator    putovanja    zadržava    pravo    promene    programa    putovanja    usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
‐     Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.
‐     Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
‐     Putnici  koji  poseduju  inostrani  pasoš  dužni  su  sami  da  se  informišu  kod  nadležnog konzulata  o  uslovima  koji  važe  za  odredišnu  ili  tranzitnu  zemlju  (vizni,  carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
‐     Aranžman je rađen na bazi od minimum 14 putnika.
‐     U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana,krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
‐     Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja
usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je Turistička agencija FLY FLY TRAVEL, licenca OTP br 598/2010.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

 

 

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group