city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 868

Danas 370

Juce 498

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena
Putovanje - Budimpešta Bratislava Beč
 

BUDEMPEŠTA - BEČ - BRATISLAVA

Autobusom 5 dana – 2 noćenja

   

1.dan: BEOGRAD...
Polazak sa parkinga ispred Sava centra (savska strana) u 23.30h. Noćna vožnja kroz Srbiju i Madjarsku sa kraćim odmorima i po potrebi.

2.dan: ...BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: Trg Heroja, bulevar Andraši sa trgom Oktogon, Baletski institut, Opera, lančani most Sečenji, Ribarske kule, crkva kralja Matije, kraljevski dvorac, Citadela, most Eržebet, ulica Rakoci, ulica Vaci... Odlazak na fakultativni izlet do srpske varoši Sentandreje: Obilazakzadužbine Jakova Ignjatovića, kompleks pravoslavnih crkava iz doba baroka Požarevačka crkva, Blagoveštanska crkva, Saborna crkva, spomenik knezu Lazaru i Vuku Karadžiću... Povratak u Budimpeštu. Smeštaj u hotel. U večernjim satima fakultativno krstarenje brodom po Dunavu sa stručnim vodičem u trajanju od jednog sata. Noćenje.

3.dan: BUDIMPEŠTA – BEČ
Doručаk. Nakon doručka, napuštanje hotela i nastavak puta ka Austriji. Po dolasku u Beč, razgledanje grada sa stručnim vodičem: novi deo grada sa Praterom i zgradom UN, Ringštrase – ulica gde se nalaze mnogobrojne monumentalne gradjevine carskog Beča, Opera, muzej Istorije umetnosti, Trg Marije Terezije, Prirodnjački muzej, Parlament, Burgteatar, Gradska kuća, Hofburga, katedrala Sv.Stefana... Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

4.dan: BEČ – BRATISLAVA…
Doručаk. Nakon doručka, napuštanje hotela. Odlazak na fakultativni obilazak dvorca Šenbrun. Fantastična Šenbrun palata je nekada korišćena kao letnja rezidencija Habsburgovaca od 18. Veka. U dogovoreno vreme polazak za Bratislavui, po dolasku kraći obilazak grada: Bratislavski dvorac, palata Grašalković, katedrala Sv. Martina, Stari trg, Biskupska palata, Reduta, Narodno Pozorište, Staro mesto sa starom gradskom većnicom… U dogovoreno vreme polazak za Srbiju. Vožnja kroz Slovačku i Madjarsku ka Srbiji sa kraćim usputnim pauzama radi odmora...

5.dan: ...BEOGRAD
...Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz turističkim autubusom (audio, video, A/C) na datoj relaciji po programu
smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama
smeštaj u hotelu 3* u Budimpešti na bazi 1 noćenja sa doručkom;
smeštaj u hotelu 3* u Beču na bazi 1 noćenja sa doručkom;
razgledanje Budimpešte, Beča i Bratislave u pratnji stručnih vodiča
usluga vodiča – pratioca tokom putovanja


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
obavezno medjunarodno putno zdravstveno osiguranje:
deca (od 6 meseci-18 god.) – 3€;
odrasli (od 18-70 god.) – 4€;
stariji (od 70-80 god.) – 8€;
stariji (od 80-86 god.) – 18€.

fakultativni izleti:
Sentandreja – 10€
Krstarenje Dunavom u Budimpešti – 15€
Dvorac Šenbrun sa vodičem – 25€
individualne troškove putnika


POPUSTI I DOPLATE
doplata za jednokrevetnu sobu – 35€
deca do 2 godine – besplatno (nemaju sedište u autobusu, kao ni poseban krevet)


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate
ugovoreni–započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati
gotovinski: prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja
čekovima: prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak čekovima gradjana na 3 rate uz uvećanje od 2% mesečno u zavisnosti od broja rata (rate dospevaju svakog 10. u mesecu). Čekovi se deponuju odmah prilikom uplate avansa ili najkasnije u

FAKULTATIVNI IZLETI:
Krstarenje Dunavom - Krstareći „glavnom ulicom” Budimpešte, gosti mogu uživati u impozantnim, predivnim zgradama peštanske i budimske strane ujedno i upoznati budimpeštanske mostove. Program obuhvata vožnju ( 1 sat) , razgledanje sa lokalnim vodičem i čašu šampanjca.
Sent Andreja - se nalazi oko 20km severozapadno od Budimpešte. Poznata po velikoj srpskoj zajednici koja živi ovde i dan danas, još od 1690.godine, kada se pod vodjstvom patrijarha Arsenija Čarnojevića iz Srbije u Sent Andreju doselilo 8000 srpskih porodica. Danas se u njoj ostali brojni spomenici i zadužbine koje svedoče o životu Srba na ovim prostorima, brojne crkve: Požarevačka, Preobraženjska, Bogorodičina…
Šenbrun - jedan od najvažnijih kulturnih spomenika i jedna od glavnih turističkih atrakcija u Beču u Austriji. Tu se nalazi park, veliki zoo vrt i čuveni lavirint. Ime je dobio po bunaru. Padom monarhije 1918. novoosnovana Austrijska Republika sačuvala je divne sobe i odaje kao muzej za posetioce. UNESCO je uvrstio Šenbrunsku palatu na listu Svetske baštine 1996. Izlet po palati pruža posetiocu šansu da vidi sjajnu galeriju baroknih i rokoko državnih soba i da se divi poznatim freskama na plafonu Velike galerije i u Holu ogledala, gde je Mocart nekada svirao...
minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se ostvarilo izvodjenje fakultativnih izleta
u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije – ino partnera.

NAPOMENE
Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.
Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Calypso Tours International.
  Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Madjarske i Austrije.
Za sve fakultativne izlete potreban je minimalan broj učesnika da bi se isti realizovali.
U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
U slučaju promene na monetarnom tržištu, kao i promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
Calypso Tours International ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.

Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju.


Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group