city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 98

Danas 98

Juce

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena
Putovanje - Budimpešta Bratislava Beč
 

BUDIMPEŠTA BRATISLAVA BEČ

CENA:

Termin: uskoro
4 dana/2 noći

 

BUDIMPEŠTA – Spajanjem tri grada Buda, Obuda i Pest 1873.godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad sa oko 2 miliona stanovnika. Lepoti Budimpešte doprinose devet mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjem pored Dunava sa budimske strane. Kaže se da u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nedaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste prošetali čuvenom ulicom Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi.

BRATISLAVA – Grad koji ima dušu, u kojem su se krunisali austrougarski kraljevi i kraljice, pa i Marija Terezija. Grad koji osvaja na prvi pogled i dok budete šetali bratislavskom tvrdjavom budite jedan od osvajača, a nakon toga prošetajte starim gradom i sledite kraljeve stope.

BEČ – U prebogatoj kulturnoj ponudi Beča svako može da pronadje nešto za svoju dušu. Ne možete da mimoidjete gotsku katedralu Stephansdom iz XIII veka, i da ne odete do Hofburga, carske palate iz koje su Habzburci širili svoj politički uticaj ili do Šenbruna, letnje rezidencije sa 1440 soba. Velelepna gradjevina parlamenta sa grčkim stubovima vuče na antiku, a zgrada Opere oduzima dah. Primer Art Nouveau arhitekture je gradjevina u kojoj se nalaze Klimtova dela. Ukoliko ste obožavaoci Gaudija, sigurno ćete uživati i u izuzetnim gradjevinama Hunderwasser-a.

PROGRAM PUTOVANJA:

N. BEOGRAD - BUDIMPEŠTA - Polazak autobusa u 00:30h iz Beograda (četvrtak na petak noć), sa parkinga ispred Sava centra. Polazak iz Novog Sada oko 01:30 (posle ponoći), sa železničke stanice, ispred Lokomotive. Noćna vožnja sa kraćim pauzama. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodičem: obilazak Trga Heroja, Andraši Bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta, Citadele... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativni izlet sa stručnim vodičem u Sent Andreju (središte Srpske kulture i tradicije u Mađarskoj). Obilazak trga i kuće Vuka Karadžića, Gradski trg, kuće Jakova Ignjatovića, Požarevačka, Beogradska i Grčka crkva, muzej SPC-e, krst Kneza Lazara. Slobodno vreme. Povratak u Budimpeštu. Posle odmora zaplovimo zajedno po lepom plavom Dunavu, uživajući u Mocartovoj simfoniji i upoznajmo Budimpeštu noću. Noćenje.

2. DAN. BUDIMPEŠTA-BRATISLAVA – Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak puta ka Bratislavi. Dolazak u Bratislavu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme do razgledanja prestonice Slovačke (Bratislavska tvrdjava, katedrala Sv.Martina, Mihajlska kapija, Slovačko pozorište, Hlavne Namjesti...). Slobodno vreme ili mogućnost odlaska na tradicionalnu večeru u neku od čuvenih pivnica (preporučujemo da probate supu od luka i gulaš sa knedličkama). Noćenje.

3. DAN. BRATISLAVA-BEČ – Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do Beča. Panoramsko razgledanje prestonice Austrije i upoznavanje sa kulturno istorijskim spomenicima. Vožnja bečkim krugom „dvojke“, čuvenim ringom, i razgledanje zimske rezidencije Hofburg sa stručnim vodičem. Nakon toga fakultativni obilazak letnje rezidencije austrougarskih vladara Šenbrun i poseta čuvenom dunavskom tornju, odakle ćemo imati priliku da vidimo Beč kao na dlanu... Slobodno vreme do polaska u Srbiju.
4. DAN. BEOGRAD - Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

NAČIN PLAĆANJA:

    Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
    Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja.

Doplate

    Krstarenje Dunavom uz šampanjac - 15 eura
    Sent Andreja sa vodičem - 10 eura
    Večera u bratislavskoj pivnici - 15 eura
    Šenbrun (imperial tura) - 20 eura
    Dunavski toranj - 10 eura

Obuhvata

    Prevoz autobusom turističke klase (AC/DVD).
    Smeštaj u Budimpešti u hotelu sa 3* (lokalna kategorizacija), usluga na bazi jednog noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni)
    Smeštaj u Bratislavi u hotelu sa 3* (lokalna kategorizacija), usluga na bazi jednog noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni)
    Smeštaj u 1/2, 1/3 sobama
    Panoramska razgledanja po programu
    Usluge vodiča i pratioca grupe
    Agencijske usluge

Ne obuhvata

    Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
    Individualne troškove putnika
    Doplata za jednokrevetnu sobu isključivo na upit
    Fakultativne izlete:

Napomene:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta
Aranžman je rađen na bazi minimum 55 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013


Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group