city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 880

Danas 382

Juce 498

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena
BERLIN 2017
 

 

BERLIN 8. mart
09.03.-13.03.2017
5 DANA - AUTOBUSOM
BERLIN - TROPICAL ISLAND – DREZDEN

berlin2.jpg  drezden.jpg

Grad Berlin, sa površinom od 892 kvadratnih kilometara, je devet puta veći od Pariza. Berlin ima oko 1.700 mostova,i po broju mostova “tuku” čak i Veneciju. Berliner Fernsehturm (Televizijski toranj), visok 368 metara, je najviša zgrada u Nemačkoj i jedna od najviših građevina u Evropi. Prvi set semafora u Evropi je stavljen u službu u Potsdamer Platzu 1924. godine. Replici semafora se još uvek možete diviti tamo i danas. Berlin je jedan od najvećih multikulturnih gradova u Nemačkoj. Njegovih 3,5 miliona stanovnika čine preko 470.000 stanovnika sa stranim pasošima. Ljudi iz preko 184 zemalja sveta su dugoročni stanovnici u gradu. Sa 175 muzeja, Berlin ima više muzeja nego kišnih dana. Postoji preko 180 kilometara plovnih puteva u okviru granica grada Berlina. Od 1949. do 1990. bio je podeljen na Istočni i Zapadni Berlin. Haos u najsavršenijem obliku, gde se sreću istok i zapad, gde zidovi išarani grafitima gledaju na savršeno uređene parkove, gde su žurke u napuštenim skloništima, zoo vrt u palati, a galerije na ostacima ogromnog zida. Grad koji nikada ne spava – to je Berlin!

Program putovanja:
1. Dan (četvrtak, 09.03.2017.) NIŠ – BEOGRAD – NOVI SAD
Polazak iz Niša sa parkinga DIS megamarketa oko 14h. Prijem putnika na relaciji Niš-Beograd. Polazak iz Beograda oko 17h sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu. Nastavak putovanja za Novi Sad. Polazak iz Novog Sada oko 18.45h sa parkinga Lokomotive – glavne Železničke stanice. Tačne satnice polaska biće poznate jedan dan pred put. Noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Češke sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauza radi odmora grupe.
2. Dan (petak, 10.03.2017.) BERLIN
Dolazak u Berlin oko podneva. Panoramski obilazak grada: Berlinski zid sa umetničkim delima (east side galerija), Aleksandrov trg sa televizijskim tornjem, OstBanhof sedište (železnička stanica nekadašnjeg istočnog Berlina), naselje nekadašnjeg istočnog Berlina; obilazimo i najstariji deo Berlina – četvrt sv. Nikole, ostrvo muzeja, Berlinsku katedralu, zanimljivu aveniju Unter den Linden, Brandeburšku kapiju – ponosni simbol nekadašnje prestonice nemačkog carstva, REICHSTAG – nemački parlament, Fridrihovu ulicu sa upoznavanjem nacističke Nemačke. Ulazimo u zapadni Berlin gde ćemo videti zgradu nemačke vlade, glavnu železničku stanicu, Tiergarten, Postdamer Platz, Kunstforum – Berlinska filharmonija, dvorac Šarlotenburg, nacionalnu biblioteku, ulicu Ambasada, Kudumm ulica (najlepša i najekskluzivnija ulica u Berlinu), Čekpoint Čarli (nekadašnji najpoznatiji granični prelaz između istočnog i zapadnog Berlina), jevrejski muzej, Gendarmenmarkt, Leipziger Strasse… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u noćnom provodu Berlina. Noćenje.

3. Dan (subota, 11.03.2017.) BERLIN – TROPICAL ISLAND – BERLIN
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, kao na primer obilazak ostrva muzeja na koja će vas uputiti vodič ili za obilazak sajma turizma – ITB (jedan od najvećih svetskih sajmova turizma).
Kako organizatori vole da kažu: “ITB vam pruža mogućnost da otkrijete ceo svet u samo nekoliko sati”. Izlaganje je tematski podeljeno, pa je snalaženje vrlo jednostavno. Posetioci imaju priliku da pronađu sve što ih interesuje: Kulturni turizam, Biznis turizam, Ekonomični smeštaj, Avanturistički turizam, Krstarenja, Nove tehnologije u putovanjima, Trendovi u turizmu i još mnogo toga.
Fakultativni odlazak u Tropical Island u pratnji vodiča – Da li ste spremni za odmor na plaži? Otkrijte čari tropskih ostrva nadomak Berlina. Tropical Island je najveći zatvoreni prostor, “balon hala”, u kojoj su nekad pravljeni cepelini. Nalazi se na samo 60 km od Berlina, veličine je 66.000 m² i sada sadrži tropsku klimu, veštačko more, plaže, restorane, kafiće...Ispod svodova ove hale greju se vazduh i voda, peska ima u izobilju, ali je puno i tropskog rastinja, sojenica i ugostiteljskih objekata. Kupajte se i šetajte po peščanim plažama, pridružite se ekspediciji kroz Tropsku šumu, iskusite uzbudljive akcije u neverovatnom tropskom raju. Kupanje je posebna atrakcija dok napolju veje sneg ili pljušti kiša.
Povratak u Berlin i hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večenjim časovima moguća je fakultativna vožnja brodićem, koja će nas upoznati sa Berlinom na vodi – Rajhstag, moderna arhitektura Bundes Kancelarija, Bode muzej i muzejsko ostrvo i Glavna železnička stanica... Nakon krstarenja povratak u hotel. Noćenje.

4. Dan (nedelja, 12.03.2017.) BERLIN – DREZDEN
Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Srbiji. Putovanje do Drezdena. Obilazak grada i znamenitosti kao što su: Palata Cvinger (u kojoj je 5 muzeja), Opera Zemper, Dvorska crkva, Bogorodičina crkva, Rezidencijalna palata (danas državni muzej u okviru koga je i Zeleni trezor), palata Tasenberg (danas poznat hotel Kempinski), Agustov most, deo nekadašnjih gradskih zidina. Kraće slobodno vreme, a zatim nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauza radi odmora grupe.

5. Dan (ponedeljak 13.03.2017.) NOVI SAD – BEOGRAD - NIŠ
Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA po osobi iz Beograda i Novog Sada: 129€

CENA ARANŽMANA po osobi iz Niša: 149€

berlin.jpg  drezden2.jpg

Broj osoba za realizaciju programa iz Niša do Beograda je 20 putnika, u slučaju manjeg broja organizuje se transfer.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio - video oprema) prema programu,
- 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto) u širem centru Berlina u hotelu City Hotel Berlin East 4* (Landsberger Allee 203, 13055 Berlin) ili sličnom, u 1/2 i 1/3 sobama sa sopstvenim kupatilom, TV, telefon. Tačan spisak imena hotela biće potvrđen nakon formiranja grupe,
- stručno turističko vođstvo putovanja i usluge predstavnika agencije,
- organizacioni i drugi troškovi agencije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Ulaznice za ITB sajam i razgledanja i fakultativne izlete i posete,
- Tropical Island - 35€ odrasli/25€ deca (prevoz i ulaznica),
- Međunarodno zdravstveno osiguranje,
- Brodić- 25€,
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 70€ po osobi,
- Boravišnu taksu (uplaćuje se u agenciji u celosti) u iznosu od 2.5 eur po osobi po noćenju
- Individualne troškove i programom nenavedene usluge.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. i sl. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

NAČIN PLAĆANJA:
1. 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).
2. Čekovima gradjana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak u ratama do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekove datumirati isključivo na 1., 5., 10. ili 15. u mesecu.
3. Korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak najkasnije do 15.12.2017.
4. Administrativna zabrana: 50% akontacija prilikom prijavljivanja, ostatak do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.

OSTALE NAPOMENE:
- Preporučujemo da se putnici sa crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
- Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
- Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA, ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM. Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja, Licenca OTP 186 od 10.02.2010. Web sajt www.barcino.travel i Opšti Uslovi Putovanja Barcino Tours-a su sastavni deo ovog cenovnika.

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group