city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 287

Danas 287

Juce

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena

 

Putovanje Barselona Milano Đenova 2018 

BARSELONA 
Milano – Barselona - Đenova
autobusom, 10 dana, 6 noći 

20292878-10213451299342743-7184969414670941726-n.jpg  barsa11.jpg  barsa111.jpg

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA

 

27.04. – 06.05.2018

 

Hotel 3*

SPECIJALNA CENA
299

329

Program putovanja

1. DAN; BEOGRAD – MILANO
Sastanak grupe u 17:30 h kod Kombank Arene, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića. Polazak autobusa u 18:00 časova. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju prema Italiji sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2. DAN; MILANO
Dolazak u Milano u jutarnjim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada; Trg Piaza del Duomo, Milanska Katedrala, Milanska skala, Galerija Vitoria Emanuela II, Breraumetička galerija, Toranj Pireli, stadion San Siro, zamak Kastelo Sforcesko, bazilika Santa Maria alle Grazie... Smeštaj u hotel. Noćenje

3. DAN; MILANO – COMO - BARSELONA
Doručak. Napuštanje hotela. i slobodan dan za individualne aktivnosti, poseta najpopularnijim šoping ulicama; Via della Spiga, Via Bagutta, Corso Venezia, Piaza San Babila, Via Montenapoleone, Via Manzoni, Piaza della Scala ili fakultativni obilazak jezera Como. U večernjim časovima polazak za Barselonu.

4. DAN; BARSELONA
Dolazak u Barselonu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada; Passeig de Gracia, trijumfalna kapija, Španski trg – Plaza de Espana, ulica Rambla i pijaca , Kolumbov spomenik, Barrio Gotico - gotska četvrt, olimpijski stadion, Montjuic ( moguće je organizovati vožnju žičarom ), Sagrada Familia, park Guello. Slobodno vreme za odmor u velelepnoj bašti dvorca Montjuic ili obilazak Španskog sela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

5. DAN; BARSELONA – FIGUERAS – GIRONA -BARSELONA
Doručak. Fakultativni izlet u Figueras. Poseta Muzeju Salvadora Dalija u njegovom rodnom gradu posle čega nastavljamo za Gironu. Ovaj velelepni grad leži na četiri reke i poznat je po najočuvanijoj jevrejskoj četvrti u Evropi. Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN; BARSELONA–MONSERAT- MANRESA - BARSELONA
Doručak. Fakultativni izlet do manastira Monserat.Ovde možete videti skulpturu poznatu pod nazivom La Moreneta - Crna Devica. Legedna kaže da ju je ovde sakrio Sv. Petar i da se upravo zbog njenog prisustva ovde dešavaju brojna čuda. Takođe možete obići muzej i diviti se delima majstora poput El Greka, Pikasa. Nastavak putovanja ka gradu koji se smatra srcem Katalonije, Manresa. Povratak u hotel. Noćenje.

7. DAN; BARSELONA – SITGES - BARSELONA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Sitges, mondensko letovalište koje poslednjih par godina postaje sve popularnije. Poznato je još i pod nazivom La Joya del Mediterraneo – biser mediterana. Ovo je najslikovitije mesto na katalonskoj obali. Povratak u Barselonu. Veče je predvidjeno za fakultativni odlazak na flamenco veče i šou magičnih fontana.Noćenje.

8. DAN; BARSELONA - ĐENOVA
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šetnju po Barseloni ili fakultativni odlazak do brda Tibidabo gde vas osim fascinantnog pogleda čeka i zabavni park. U podnevnim časovima fakultativna poseta stadiona Camp Nou. U kasnim večernjim časovima polazak za Genovu. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

9. DAN; ĐENOVA - BEOGRAD
Dolazak u Genovu u jutarnjim časovima, razgledanje grada; kuća Kristofera Kolumba, Katedrala Sv. Lorenca, stara luka, najstari svetionik na svetu La Lanterna, Vrata Đenove iz srednjeg veka, trg Ferari, na kojem se nalaze opera i palata, akvarijum drugi u svetu po veličini. Sastanak grupe oko 20 časova i polazak za Srbiju.

10. DAN; BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Kraj programa.

milano[1].jpg  djenova.jpg

OPISI HOTELA:

HOTEL GRANVIA FIRA 4*
Ovaj elegantni hotel smešten je na 10 km od Aerodroma Barselona i na 4 km od Trga España. U blizini hotela je tržni centar. Hotel je stanicom metroa Fira povezan sa centrom Barselone. Hotel raspolaže moderno uređenim sobama sa flat-screen TV-om, klima-uređajem i sopstvenim kupatilom. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

B&B Sesto Milano 3*
Hotel B&B Milano Sesto Marelli nalazi se u Sesto San Đovaniju, na par metara od stanice metroa Sesto Mareli, odakle saobraćaju linije do centra Milana. U ponudi su moderno uređene sobe sa besplatnim bežičnim internetom, klima uređajem, flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Doručak kontinentalni doručak - švedski sto.

Doplate/Popusti
DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana

U cenu je uključeno
prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
1 noćenje sa doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* u Milanu
4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Barseloni
obilaske prema programu putovanja
usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
medjunarodno zdravstveno osiguranje
boravišna taksa u Milanu 1,5e po danu i u Barseloni 0.50e po danu. Plaća se u hotelu.
fakultativne izlete
potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike
individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Fakultativni izleti
Cene fakultativnih izleta po osobi (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika)
Jezero Como 15€
Sitges 10 €
Figueras 20 €
Pueblo Espanol 12 €
Flamenco veče 30 €
Nou Camp 30 €
Monserat 25 €
Tibidabo 10€
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Uslovi i način plaćanja
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRAD banke na dan uplate.
gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
kreditnim karticama BANCA INTESA (Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) do 6 meseci bez kamate
uplatom preko računa
čekovima građana na ratebez kamate do 30.09.2018.

VAŽNE NAPOMENE:
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska.
-Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
-U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
-Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno I šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.sab.travel,
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
-Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
-Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
-Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
-Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
-U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0110/2017 od 25.01.2017.god. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055474 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”
( Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude,odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
- Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata
-S.A.B. Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
-Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Aranžman je raden na bazi minimum 40 prijavljenih putnika
Program putovanja br 1. od 08.01.2018.
ORGANIZATOR PUTOVANJA JE TURISTICKA AGENCIJA S.A.B. TRAVEL
Licenca OTP br. 73/2014 od 14.11.2014.

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group