city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 870

Danas 372

Juce 498

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena
Proleće 2016 - Paralija
 

PARALIJA 2016.

Paralija-01-840x380.jpg 

Paralia se nalazi u podnožju planine Olimp 6 km udaljena od grada Katerini. Prelepa duga peščana plaža i veliki broj prodavnica, restorana, taverni, barova i noćnih klubova zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih turista. Zaljubljenike u kupovinu grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odeće. Ovo turističko mesto posećuje veliki broj turista iz gotovo svih delova sveta a tokom prvomajskih praznika posećuju je turisti iz balkanskih zemalja u potrazi za odmorom. Fenomenalan je osećaj kupati se u Egeju a gledati najviše vrhove planine Olymp koji budu u ovo doba godine okovani snegom, takav ugođaj vam pruža ova naša ponuda:

1.DAN. 30.04. – BEOGRAD - PARALIJA – Sastanak grupe u 18:30 na parkingu Sava Centra (savska strana). Polazak za Paraliju u 19:00. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa više usputnih pauza radi odmora i carinskih formalnosti.

2.DAN. 01.05. PARALIJA -  Dolazak u Paraliju u jutarnjim časovima, smeštanje u apartmane. Dan predviđen za odmor i uživanje u peščanim plažama Paralije kao i lepotama Egeja. Noćenje.

3.DAN. 02.05. PARALIJA – METEORI - Fakultativni odlazak do manastirske oblasti Meteora, koji su smešteni u neposrednoj blizini grada Kalambaka. Poseta radionici ikona u podnožju manastirskog kompleksa. Nakon toga panoramsko razgledanje 6 manastira i poseta manastira Veliki Meteor, najveći i najznačajniji manastir, čiji  jedan od ktitora potiče iz carske loze Nemanjića. Nakon obilazaka, pauza u podnožju stena meteorskih u lokalnom restoranu za odmor i osveženje. Vožnja do klanca Tembi. Poseta crkve Sv. Petke i Afroditinih izvora. Povratak u Paraliju u popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.

4.DAN. 03.05. PARALIJA – SOLUN – Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Soluna. Panoramsko razgledanje grada, Bela Kula, spomenik Aleksandru Makedonskom, Trg. Sintrivanija, Galerijusov Slavoluk, Rotonda, trg. Aristotelis, odlazak do Srpskog Vojničkog Groblja Zejtinlika. Nakon toga poseta crvke Sv. Dimitrija, zaštitnika grada. Slobodno vreme do polaska za Paraliju. Dolazak u Paraliju. Noćenje.

5.DAN. 04.05. PARALIJA – BEOGRAD – Napuštanje smeštajnih jedinica. Slobodno vreme do polaska za Beograd. Planiran polazak u 17h. Dnevna i noćna vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa kraćim usputnim zadržavanjem radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

6.DAN. 05.05. BEOGRAD – Planiran dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

Plaćanje

•    Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
•    Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije
Doplate

•    Doplata za jednokrevetnu sobu – 45 eura na cenu aranžmana – rezervacija se radi isključivo na upit.

Obuhvata

•    Prevoz autobusom turističke klase (AC/DVD).
•    Smeštaj u apartmanima u Paraliji na bazi tri noćenja
•    Usluge vodiča i pratioca grupe
•    Agencijske usluge

Ne obuhvata

•    Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
•    Individualne troškove putnika
•    Doplata za jednokrevetnu sobu – 45 eura na cenu aranžmana – rezervacija se radi isključivo na upit.
•    Fakultativne izlete:
     -Meteori – 25 eura
     -Solun – 15 eura

Napomena

•    Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.


•    Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA OTP 85/2013

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group