city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 93

Danas 93

Juce

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena

TURSKA - LARA 2019.

 

 

KERVANSARAY LARA 5*
Lokacija: Nalazi se na 12km od centra Antalije i 9km od antalijskog aerodroma. Izgrađen je 2005. godine i prostire se na 110.000m2.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 585 soba i apartmana.Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, fen, satelitsku TV, radio preko TV-a, sef, minibar i balkon.
Sadržaji: Glavni restoran, 3 a la carte restorana, 5 bazena, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, fitnes centar, akva park, diskoteka, internet cafe. Dodatno se naplaćuju bežični internet u sobama, luna park, rum-servis, frizer, kozmetičar, SPA centar, masaže, soba sa igrama, doktor, radnje, sale za konferencije.
Sport i zabava: Stoni tenis, košarka, mini golf, stoni fudbal, odbojka na plaži, kanui, pedaline. Dodatno se naplaćuju parasejling, Banana, skuteri na vodi, ronjenje, iznajmljivanje bicikala, kursevi za wind surfing i vožnju katamarana, bilijar, teniski tereni, osvetljavanje terena i iznajmljivanje reketa.
Usluga: Ultra All Inclusive
All Inclusive Koncept: Doručak, ručak, večera (na bazi švedskog stola), peciva i kolači, lokalna i neka uvozna pića. Dodatno se naplaćuju sveže ceđeni sokovi i neka uvozna pića.
Plaža i napomene: Hotel se nalazi na samoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena, bez nadoknade.

 

 

BAIA LARA 5*

Lokacija: Hotel se nalazi na 17km od centra Antalije, i na 15km od aerodroma. Izgrađen je 2009. godine i prostire se na teritoriji od 57.000m2.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 399 soba i apartmana. Sve sobe imaju centralnu klimu, telefon, fen, kablovski internet, satelitsku TV, LCD TV, DVD plejer, radio kanal na tv-u, sef i minibar.
Sadržaji: Glavni restoran, 4 A’la carte restorana, 5 barova, 4 bazena, akvapark sa 3 tobogana, tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo, fitnes centar, bioskop, bežični internet, internet kafe, dok, mini-klub za decu, dečiji bazen, mini-disko.
Sport i zabava: Odbojka na plaži, fudbalski teren, pikado, stoni tenis, sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, 3 teniska terena, košarka, vaterpolo.
Usluga: Ultra All Inclusive
All Inclusive Koncept: Doručak, kasni doručak, ručak, večera (sve švedski sto), čaj i kafa, ponoćni obrok i užine, peciva.
Plaža i napomene: Hotel se nalazi na samoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena, bez nadoknade. Pored plaže dostupan je i hotelski dok od 580m2.

 

 

MIRACLE RESORT 5*

Lokacija: Hotel se nalazi na 11km od centra Antalije, i 9km od antalijskog aerodroma. Izgrađen je 2005. godine i prostire se na 135.000m2.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 696 soba različitih kategorija. Sve sobe imaju fen, telefon, sef, minibar, satelitsku TV i balkon.
Sadržaji: Glavni restoran, 4 a’la carte restorana, 6 barova, 2 otvorena i 2 zatvorena bazena, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, diskoteka, bioskop, tri tobogana, tri mini-kluba za decu i tinejdžere, tri dečija tobogana, dečiji restoran. Dodatno se naplaćuju sledeće usluge: Room-service, masaže u SPA centru, frizer, telefon i faks, pranje i peglanje veša, usluge čuvanja dece, doktor, rent-a-car, radnje u okviru hotela.
Sport i zabava: Aerobik, odbojka na plaži, 4 teniska terena, 1 teren za košarku, mali fudbal, stoni tenis, pikado, mini golf, streljaštvo i streličarstvo, animacijski program. Dodatno se naplaćuju tereni za fudbal, teniski tereni, sportovi na vodi, bilijar, osvetljavanje terena i iznajmljivanje reketa.
Usluga: Ultra All Inclusive
All Inclusive Koncept: Doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok, tradicionalno pecivo, turski Pide, fast food, kolači i sladoled. Dodatno se naplaćuju sveže ceđeni sokovi, neka uvozna i Premium pića i cigare, kao i a’la carte restorani.
Plaža i napomene: Hotel se nalazi na samoj plaži. Osim plaže hotel poseduje i dok. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena, bez nadoknade.

 

 

BARUT HOTEL LARA 5*

Lokacija: Hotel se nalazi na 12Km od centra Antalije i na 10Km od antalijskog aerodroma. Hotel je izgrađen 2005. godine i prostire se na 110.000m2.
Smeštaj: Hotel raspolaže ukupno 401 sobom i apartmanom. Sve sobe imaju klima uređaj, fen, telefon, TV, DVD plejer, sef, minibar (uključen u cenu) i balkon.
Sadržaji: Glavni restoran, 5 A’la carte restorana, 5 barova, 6 bazena za odrasle i decu i jedan bazen sa morskom vodom, 5 tobogana, mini-klub za decu, tinejdž-klub, igralište, fitnes centar, internet, noćni klub, hamam, sauna, bioskop. Dodatno se naplaćuju room-service, masaže u SPA centru, frizer, telefon i faks, pranje i peglanje veša, usluge čuvanja dece, doktor, rent-a-car, radnje u okviru hotela.
Sport i zabava: Aerobik, step-gym, odbojka na plaži, mali futbal, mini golf, 3 teniska terena, teren za košarku, stoni tenis, streljaštvo, vožnja kanua, vaterpolo, wind surf i vožnja katamarana. Dodatno se naplaćuju bilijar i sportovi na vodi.
Usluga: Ultra All Inclusive
All Inclusive Koncept: U cenu su uključeni doručak, kasni doručak, ručak, večera (sve švedski sto), a la carte doručak, a la carte ručak, pekara-poslastičarnica, noćni obrok. Dodatno se naplaćuju odabrana vina iz svetskih podruma i jastog u a’la carte restoranu.
Plaža i napomene: Hotel se nalazi na samoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena, bez nadoknade.

 

 

LIMAK LARA DELUXE 5*

Lokacija: Nalazi se na 25km od centra Antalije i na 15km od aerodroma. Hotel je izgrađen 2006. godine i prostire se na 50.000m2.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 446 soba i apartmana. Sve sobe imaju Sve sobe imaju fen, telefon, sef, minibar, satelitsku TV i balkon.
Sadržaji: Glavni restoran, 7 A’la carte restorana, 6 barova, 6 bazena, akvapark sa 9 tobogana, tursko kupatilo, 2 saune, đakuzi, parno kupatilo, fitnes centar, diskoteka, mini-klub za decu, tinejdž-klub, mini disko, igralište. Dodatno se naplaćuju rum-servis, masaže u SPA centru, frizer, telefon i faks, pranje i peglanje veša, usluge čuvanja dece, doktor, rent-a-car, radnje u okviru hotela.
Sport i zabava: Aerobik, kursevi gimnastike, odbojka na plaži, teniski teren, stoni tenis, kanui, wind surf (uz posedovanje dozvole), dnevni i večernji animacijski programi. Dodatno se naplaćuju skvoš, bilijar, kuglanje, motorizovani sportovi na vodi, noćni termini na teniskim terenima.
Usluga: Ultra All Inclusive
All Inclusive Koncept: Doručak, kasni doručak, ručak, večera (sve švedski sto), noćni obrok, kafa i čaj, peciva, lokalna i neka uvozna pića. Dodatno se naplaćuju sveže ceđeni sokovi, uvozni viski, džin, votka, tekila, konjak, i kokteli koji sadrže međunarodna pića.
Plaža i napomene: Hotel se nalazi na samoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena, bez nadoknade.

 

 

DELPHIN PALACE 5*

Lokacija: Nalazi se na 15km od centra Antalije i na 10km od aerodroma. Izgrađen je 2005. godine i prostire se na 40.000m2.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 557 soba i apartmana. Sve sobe imaju klimu, TV, sef, fen, balkon, minibar.
Sadržaj: Glavni restoran, 7 a’la carte restorana, 8 barova, 5 bazena, akva park sa 5 tobogana, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, parno kupatilo, fitnes centar, diskoteka, bioskop, bioskop na otvorenom, dečiji klub, dečiji bioskop, igralište, akva park, mini diskoteka. Dodatno se naplaćuju sledeće usluge: Room-service, masaže u SPA centru, frizer, telefon i faks, pranje i peglanje veša, usluge čuvanja dece, doktor, rent-a-car, radnje u okviru hotela.
Sport i zabava: : Aerobik, odbojka na plaži, 2 teniska terena, stoni tenis,kanui, vaterpolo, animacijski program. Dodatno se naplaćuju kuglanje, sportovi na vodi, noćni termini na teniskim terenima i časovi ronjenja.
Usluga: Elit Class Inclusive
All Inclusive Koncept: Doručak, kasni doručak, ručak, večera (sve švedski sto), noćni obrok, kafe i čajne pauze, branč ili šampanjac nedeljom, peciva, lokalna i neka uvozna pića i sladoled. Dodatno se naplaćuju flaširana pića i neka strana pića.
Plaža i napomene: Hotel se nalazi na samoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena, bez nadoknade.

 

 

ROYAL WINGS 5*

Lokacija: Hotel se nalazi na 17km od centra Antalije i na 15km od aerodroma. Osnovan je 2005. godine i prostire se na površini od 72.000m2.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 467 soba i apartmana. Sve sobe imaju centralnu klimu, telefon, fen, kablovski internet, ogledalo za šminkanje, satelitsku TV, radio kanal na tv-u, sef i minibar.
Sadržaji: Glavni restoran, 4 A’la carte restorana, 7 barova, dva bazena, akva park sa 9 tobogana, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes centar, diskoteka, mini-klub za decu, mini-disko, luna park. Dodatno se naplaćuju rum-servis, masaže u SPA centru, frizer, telefon i faks, pranje i peglanje veša, usluge čuvanja dece, doktor, rent-a-car, radnje u okviru hotela.
Sport i zabava: Aerobik, kursevi gimnastike, odbojka na plaži, 3 teniska terena, stoni tenis, streljaštvo,  vašar, dnevni i večernji animacijski programi. Dodatno se naplaćuju bilijar, kuglanje, motorizovani sportovi na vodi, noćni termini na teniskim terenima.
Usluga: Ultra All Inclusive
All Inclusive Koncept: Doručak, kasni doručak, ručak, večera (sve švedski sto), noćni obrok, kafa i čaj, peciva, lokalna i neka uvozna pića, sladoled. Dodatno se naplaćuju sveže ceđeni sokovi, uvozni šampanjac, sva lokalna i uvozna flaširana vina, luksuzna uvozna pića (12 godina star viski, konjak, burbon VSOP i sl.).
Plaža i napomene: Hotel se nalazi na samoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena, bez nadoknade za prvo uzimanje peškira, uz doplatu za zamenu.

 

 

CONCORDE 5*
Lokacija: Hotel se nalazi na 16km od centra Antalije i 10 km od aerodroma. Osnovan je 2005. godine i prostire se na 62.000m2.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 401 sobom i apartmanom. Sve sobe imaju centralnu klimu, telefon, fen, kablovski internet, ogledalo za šminkanje, satelitsku TV, radio kanal na tv-u, sef i minibar.
Sadržaji: Glavni restoran, 6 A’la carte restorana, 8 barova, 5 bazena, đakuzi, fitnes centar, diskoteka, bioskop, mini klub za decu, mini disko, akva park, igralište za decu. Dodatno se naplaćuju rum-servis, masaže u SPA centru, frizer, telefon i faks, pranje i peglanje veša, usluge čuvanja dece, doktor, rent-a-car, radnje u okviru hotela.
Sport i zabava:  Aerobik, aqua gym, časovi gimnastike, odbojka na plaži, 2 teniska terena, košarka, stoni tenis, bilijar, kanui, vaterpolo, mali fudbal, mini golf, dnevni i večernji animacijski program. Dodatno se naplaćuju motorizovani sportovi na vodi, noćni termini na teniskim terenima, kuglanje, wind surf i vožnja katamarana (uz posedovanje dozvole).
Usluga: Deluxe All Inclusive
All Inclusive Koncept: Doručak, kasni doručak, ručak, večera (sve švedski sto), čaj i kafa, užine, peciva, lokalna i neka strana pića, sveže ceđeni sok od pomorandže uz doručak. Dodatno se naplaćuju flaširana pića, pića i cigare u Cigar baru i Vinskom baru.
Plaža i napomene: Hotel se nalazi na samoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena, bez nadoknade.

 

 

DELPHIN IMPERIAL 5*

Lokacija: Antalija – Lara,
15 km od centra Antalije, 10 km od aerodroma Antalija
Smeštaj: Hotel zauzima prostor od 54.000 m2, izgrađen je 2011. godine i ima ukupno 650 soba (569 standardnih – 469 sa pogledom na more, 14 junior apartmana, 21 Aqua sobu i 38 porodičnih soba). Za osobe sa posebnim potrebama prilagođeno je 8 soba.
Sobe su opremljene: sefom, francuskim i običnim krevetom, satelitskom TV sa muzičkim kanalima, parketom na podu, mini barom, kadom, direktnom telefonskom linijom, fenom, centralnom klimom. Sef u sobi se ne plaća, dok se Internet u sobi plaća kao i room service od 24:00 do 06:00 h.
Sadržaj:  Glavni restoran, 7 A la carte restorana, 9 barova i diskoteku. Za decu tu je mini klub, igralište, dečiji meni, baby meni.
Ne plaća se: tursko kupatilo (Hamam), sauna, jacuzzi, otvoreni bazen, otvoreni dečiji bazen, relaks bazen, zatvoreni bazen, Aqua bazen samo za goste u Aqua sobama, bazen sa toboganima, dnevne i večernje animacije i programi, bioskop, odbojka na plaži, fitness centar, luna park, internet u lobiju, aerobik, bilijar, pikado, kanu, 2 teniska terena, teniska oprema uz depozit, osvetljenje teniskih terena, pedalina, diskoteka, TV soba, sef na recepciji.
Sport i zabava: Kuglanje, ronjenje, surf, motorizovani vodeni sportovi, masaže, piling, SPA i tretmani nege lica i tela, doktor, šoping centar
Usluga: Ultra all inclusive
All Inclusive koncept: U koncept Ultra All Inclusive uključeno je:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa. U konceptu su i snack, turske palačinke, sladoled, topli napici, kolači i keks, poslastičarnica u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, sokovi od sveže ceđenog voća.
Plaža i napomena: Hotel ima svoju peščanu plažu koja ima plavu zastavicu za čistoću vode. Ležaljke, suncobrani, dušeci se ne plaćaju, peškiri se dobijaju uz depozit.

 

 

MARDAN PALACE 5*

Lokacija: Hotel Mardan Palace se nalazi u Antalija – Lara/Kundu, udaljen je 18 km od aerodroma i 28 km od centra Antalije
Smeštaj: Hotel ukupno ima 546 luksuznih soba, od kojih su 276 superior i 57 premium sobe (ostale su na upit). opremljene su naprednim interaktivnim multimedijalnim sistemom, LCD-TV, bežičnim internetom ( u celom prostoru hotela). Za sve sobe upotrebljena je luksuzna Hermes oprema.
Sadržaj: Hotel zauzima prostor od 180 hektara, gde se otomanska arhitektura palata prepliće sa fantastičnom prirodom i Mediteranom. Ovo je najelitniji resort na Mediteranu koji je namenjen ljudima koji vole luksuz i umeju u njemu da uživaju. Arhitektonski, na ovom mestu su objedinjeni Dolmabahče palata, Galata most, Maiden toranj, a inspiracija za Anatolijsko krilo bila je silueta poznate Kuleli zgrade iz Istanbula. Na 7500kvm se prostire SPA & Fitness centar koga je dizajnirao Klafs – svetsko ime u stručnom dizajnu ovakvih prostora. Para, aromaterapije, turska i sole (slana) kupatila, saune i hamami, razni tuševi, thalasso terapija, hidroterapija, zatvoreni bazen sa jet mlazevima, bebi bazen, relaks deo i bar, relaks zone (mračna, sa dnevnom svetlošću i pogledom na vrt, sa kaminom, ugrejanim klupama za sedenje), ogromna ponuda masaža, masaža toplim kamenjem, thai, bali i shiatsu masaže, kozmetički i medicinski tretmani, samo se deo uživanja u ovom Spa centru. U hotelu se nalazi glavni restoran Bosphorus, zatim ruski Arbat, restoran na plaži, turski restoran Beºiktaº, morski restoran Aquamarine, mediteranski La cucina, tailandski Baan Thai, japanski Oishii, francusko – američka Brasserie i Lobby lounge. 10 barova i jedan kafe garant su apsolutnog uživanja. Mardan palace ima i svoj podrum vina koji nudi najeksluzivnija vina iz celog sveta. Tu je i amfiteatar, šoping arkada, mnoštvo sadržaja za decu na najvišem mogućem nivou, dvorane i sale za sastanke i bankete, Aquatic adventures park sa dramatičnim vodopadima i vodenim fontanama i bazenom od 16000 kvadrata a od sportskih sadržaja 2 teniska terena, tereni za badminton, kuglana, skvoš teren, odbojka na plaži, stoni tenis i naravno golf tereni dizajnirani od strane Jack Nicklaus-a. hotel ima i 1 fudbalski stadion sa tribinama za 8000 posetilaca po UEFA standardu i jedan za 1500 posetilaca, 7 fudbalskih terena za trening, fitness centar i saunu za sportiste, zatvoreni sportski centar i press room.
Usluga: Usluga u hotelu ja na bazi noćenja sa doručkom, koji je internacionalan i na bazi švedskog stola.
Plaža: Hotel ima svoju peskovitu plažu. Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri se naplaćuju

 

 

ROYAL HOLIDAY PALACE 5*

Lokacija: Lara – Antalija, na sopstvenoj plaži
17 km od centra Antalije, 15 km od aerodroma Antalija
Smeštaj: Resort je otvoren u aprilu 2011. i deo je “Stone Group Hotels” grupacije. Hotel zauzima 53.000 m2. Ukupno ima 606 soba – 1160 kreveta (461 superior, 56 porodičnih, 47 dupleks soba, 24 Deluks apartmana, 8 apartmana, 2 tripleks apartmana, 2 kraljevska apartmana i 6 soba za osobe sa posebnim potrebama). Sobe imaju pogled na more ili baštu.
Sobe su opremljene: tepihom, pisaćim stolom, mini barom (dopunjava se dnevno), setom za čaj i kafu, tušem /kadom, direktnom telefonskom linijom u sobi i kupatilu, fenom, satelitskom TV i radiom,wireless internet konekcijom, sefom, centralnom klimom. Sef se ne naplaćuje kao i room service. Plaćaju se i bademantil i papuče na zahtev. Sve sobe imaju balkon.
Sadržaj: Hotel ima 3 glavna restorana (Palace Main, Bambino Kids, Turquoise Snack), Palace Bistro i poslastičarnicu, Food Corners, Turski šator, 5 A la carte restorana (Italijanski, dalekoistočni, grill, plodovi mora i meksički), 10 barova (Pera Lobby, Piano Lobby, Pool, Pier, Terrace, Turquoise, Amphi, Oxygen Disco, Bowling Bar i Café Turk)
Za decu tu su Mini klub, mini disko, igralište, Luna park i tobogani. Čuvanje dece (uz prethodnu rezervaciju) se dodatno naplaćuje.
Besplatni Sadržaji: tursko kupatilo (Hamam), sauna, jacuzzi i parno kupatilo, otvoren bazen, bazen sa toboganima, dečiji bazen i dečiji bazen sa toboganima, zatvoreni bazen, akva park (5 tobogana za odrasle i 3 za decu), zabavni park, fitness centar, pikado, step aerobik, aerobik, gimnastika, strečing, gimnastika u vodi, boćanje, odbojka na plaži, tenis preko dana (uz rezervaciju) i oprema, stoni tenis, vaterpolo, animacije i programi, diskoteka, večernji programi, živa muzika, wireless internet u sobi i lobiju.
Sport i zabava: Tenis u večernjim satima i oprema kursevi tenisa,  vodeni sportovi, kuglanje, bilijar, internet café, kompjuterske igrice, masaže, piling, tretmani nege lica i tela, Relax room, Vitamin bar, doktor, frizer, šoping centar, pranje veša i hemijsko čišćenje, business centar, fotograf, rent -a-car, sale za konferencije, sastanke i bankete.
Usluga: All inclusive
All Inclusive koncept: Švedski sto u glavnim restoranima:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (Bistro restoran), dijetalni i dečiji bife, užine na plaži, korpa sa voćem u sobi po dolasku, u toku boravka jedan put A la carte restoran uz rezervaciju, poslastičarnica i sladoled servis na otvorenom u određeno doba dana, turske palačinke u turskom šatoru, i razni fast food u “food corner”-ima u raznim delovima dana, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaćaju se uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, sokovi od sveže ceđenog voća, A la carte restorani, Teppenyaki menu .
Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina! Pušenje je zabranjeno u sobama i zatvorenim prostorijama!
Plaža i napomena: Hotel ima svoju peščanu plažu sa dokom. Ležaljke, suncobrani, i dušeci se ne naplaćuju. Za peškire za plažu ostavlja se deposit

 

 

Program u pripremi...

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group