city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 323

Danas 323

Juce

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena

GRČKA - URANOPOLIS 2019.

 

Uranopolis (Ouranopolis) je seoce, nekadašnje ribarsko naselje koje se nalazi na tzv. trećem prstu Halkidikija – Atosu. Do Uranopolisa možete stići autoputem Egnatia koji vodi, pored Soluna, obilaznicom, ka Kavali. Nakon jezera Koronija i Volvi, koja ostaju sa vaše desne strane, skrećete za Stavros, a potom, pored Olimpijade i stare Stagire, vijugavim putem stižete najpre do Jerisosa i Nea Rode. Leži u zalivu Planine Atos na udaljenosti od 120 kilometara od Soluna. Naziv se može prevesti kao Nebeski grad, a poznat je i kao kapija Atosa, jer je u pitanju poslednje naseljeno mesto pre granice sa Svetom gorom.
Ovo slikovito mesto odiše tradicionalno Grčkim stilom arhitekture. Mesto ima blagu klimu, čisto plavo more, dok kombinacija morskih lepota i planina čine zajedno neverovatan pejzaž koji obećava nezaboravno letovanje, posebno za putnike koji traže pravi odmor, daleko od stresa. Poznat je po brojnim arheološkim nalazištima kao i po kuli Andronikos iz vizantijskog perioda, simbolu ovog mesta, kod koje se nalazi luka iz koje isplovljavaju brodovi ka Svetoj Gori. Zanimljivo je da ovo selo izgleda kao da je u obliku i liku sirene koje dočekuje hodočasnike i priprema ih za duhovno putovanje na Planinu Atos.
Uranopolis ima nekoliko dobrih plaža među kojima se izdvaja glavna gradska plaža, sačinjena od dugog poteza peska koji se proteže od luke. U zaleđini je manji nasip, a iza kamenja je još jedna mala, ali peskovita, uvala i kristalno more. Osim glavne gradske plaže u Ouranoupolisu i njegovoj okolini postoje brojne male, divlje plaže, pa je to i osnovni razlog zbog čega u ovom mestu gotovo da nikada nema velikih gužvi. Na zapadnoj strani mesta, pored luke, postoji šetalište sa nizom restorana i kafića.

14007626488.jpg

Vila Thanos

Vila Thanos nalazi se na samom ulazu u Ouranoupolis. Okružena mirom i tišinom, gostima koji borave u njoj omogućuje apsolutni mir. Smeštajne jedinice imaju pogled na more i ostrvo Amouliani. Plaža hotela Xenia se nalazi na 300 metara od vile. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane. Trokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani nalaze se na drugom spratu, dok se dvokrevetni i četvorokrevetni studiji nalaze na prizemlju. Opremljeni su kuhinjom (mini električni šporet, frižider, posuđe), kupatilom, TV-om, WiFi-jem slabog protoka, klima uređajem koji je uračunat u cenu najma. Pojedini studiji na spratu imaju direktan pogled na more, dok smeštajne jedinice u prizemlju imaju obezbeđen dvorišni prostor sa garniturama za sedenje. Smeštajne jedinice opremljene su peškirima, dok je promena posteljine i čišćenje jednom u deset dana.

thanos2.jpg  thaons4.jpg

 thanos1.jpg  thanos3.jpg

Vila

Tip

26.05

05.06

15.06

25.06

05.07

15.07

25.07

04.08

14.08

24.08

03.09

13.09

23.09

Thanos

TV, AC

 

 

1/2 PStd

                         

1/4 PStd

                         

1/4 App

                         

1/3 Std SV

                         

1/4 App SV

                         

Upotreba klime

Uračunata

Dinarski deo:

1/2 i 1/3 studije je 7.990 din

1/4 studije i apartmane 9.990 din

Legenda: 1/2 Std – Dvokrevetni studio; 1/4 PStd – Četvorokrevetni studio u prizemlju; 1/4 App - Četvorokrevetni apartman; 1/4 App SV - Četvorokrevetni apartman sa pogledom na more; 1/3 Std SV - Trokrevetni studio sa pogledom na more.

- Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (dinarski deo, smeštaj, prevoz ali bez teritorijalne doplate za prevoz, tabela pored) po osobi
- Cene bez zvezdice su po smeštajnoj jedinici i sastoje se od dinarskog dela i deviznog dela iz tabele.

Sezona, uslovi za decu do 4 godine:
- svako dete preko 4 godine mora imati svoj ležaj.
Vansezona (smene sa zvezicom), uslovi za decu do 10 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve puno plative osobe):
- deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
- osoba u pomoćnom ležaju plaćaja 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan - 11. dan: Vrasna, Asprovalta, Stavros, Nea Roda, Ouranopolis, Jerisos, - dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan: Jerisos, Ouranopolis, Nea Roda, Stavros, Asprovalta, Vrasna - napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.

U cenu aranžmana je uračunato: usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noći, u smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD...), usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uračunato: autobuski prevoz po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat, bez doplate za mesta polaska severno od Niša), međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Generali Osiguranja (cenovnik Generali Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), obaveznu doplatu na ime “stay over” taxe od 0,5 eura po danu po sobi, plaćanje se vrši na licu mesta, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Uslovi plaćanja:
- 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
- Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekove datumirati isključivo na 1.,5., 10. ili 15. u mesecu.
- Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2019. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
- PLatnim karticama.

- Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (Eurobank-a).
Program ATOS SA KUĆNOG PRAGA obuhvata transfer mini busom od kućne adrese putnika (iz mesta iz tabele) do lokacije gde grupu preuzima autobus i dalji transfer do odabrane vile ili hotela.
NAPOMENA:
- U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema. Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.
- Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenje bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
- Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
- U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
- Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja
Licenca OTP 186 od 10.02.2010.
Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja
Web sajt www.barcino.travel, Katalog „Leto 2018.“ kao i Opšti Uslovi Putovanja Barcino Tours-a su sastavni deo ovog cenovnika.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA

 

Odrasli

Deca do 10 god.

*imaju sedište*

Cena karte u jednom pravcu

Doplata za prevoz u smenama sa *

Novi Sad

       

Beograd

       

Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Pojate

       

Niš

       

 

Cene transfera i autobuskog prevoza po programu: GRČKA SA KUĆNOG PRAGA

Kragujevac

       

Šabac, Loznica, Valjevo

Subotica, Sombor, Apatin,

Vršac, Užice, Čačak, Kraljevo, Vrnjačka Banja, Kruševac

Zrenjanin, Kikinda,

Negotin, Bor, Zaječar

       

Polazak grupe je dan ranije u odnosu na datum početka smene, iz tabele.

U smenama sa * u slučaju sopstvenog prevoza cena se umanjuje za 25 eura.

Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 800 dinara po osobi.Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group