city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 598

Danas 181

Juce 417

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena
Letovanje - DUBAI - 2018.
 

 

 

Dubai nudi veliki broj atrakcija za posetioce. U jednom danu nije moguće proživeti sva iskustva, od planina do peščanih dina, plaža i bujnih zelenih parkova, od sela do luksuznih stambenih četvrti i modernih tržnih centara. Zatim su tu vožnja vodenim taksijem po kanalima, arheološka nalazišta, okrug Bastakiya, rezidencija Sheikha Saeeda, džamija Jumeirah, Grande džamija, kula Burj Nahar, muzeji Bait Al Wakeel i Dubai, poznati marketi sa zlatom i ribom, sela nasleđa i ronjenja, tržni centar Magic Planet za decu, luna park Wonderland, tržni centar Wafi sa svojim Encounter Zone centra zabave, Svetski Trgovinski centar, poznata ulica Sheikh Zayed, skver Bani Yas, gradić Al Boom Tourist, kraj Deira, zološki vrt, bašte i vrtovi, tereni za golf, ture van grada, veliki broj tržnih centara i prodavnica koji su pravi raj za kupce, sportovi- vodeni, golf, polo, skijanje u veštačkoj sali, itd. Ako smo nešto propustili, sigurni smo da ćete i sami videti sve što Vas zanima. 

CENE I SMEŠTAJ:
*Sve cene u tabeli su izražene u eurima po osobi   


PAKET ARANŽMAN

BUDGET

ECONOMY

LUX

AVIO KARTA
TRANSFER
AVIO TAKSE
5 NOĆENJA
B&B USLUGA

Fortune Grand Hotel 3*

Golden Tulip Al Barsha 4*

Dukes Hotel The Palm 5*

UKUPNA CENA:

580

650

1050

AVIO KARTA
TRANSFER
AVIO TAKSE
7 NOĆENJA
B&B USLUGA

Fortune Grand Hotel 3*

Golden Tulip Al Barsha 4*

Dukes Hotel The Palm 5*

UKUPNA CENA:

640

730

1220

NAPOMENA: Cene u tabeli su iskazane na osnovu cene avio karte u trenutku izrade cenovnika.Konacna cena zavisi od tarife avio karte u momentu rezervacije aranzmana i uplate akontacije. 

Fortune Grand Hotel 3*

http://fortune-grand-hotel-apartments.hotels-in-dubai.org/en/Fortune Grand Hotel Deira 4* Lociran je na samo nekoliko minuta od biznis distrikta, soping centara, prvoklasnih restorana i mesta za nocni zivot. Popularni soping molovi – Al Ghurair i Deira City su udaljeni samo nekoliko minuta hoda. Sobe su moderno opreljene i dekorisane u neutralnim bojama, sve imaju mini bar i luksuzno kupatilo. Standardne sobe imaju 2 krevea, klimatizovane si, besplatnu flasiranu mineralnu vodu, fen, elektronski sef, telefon sa internacionalnom linijom, satelitskom TV. Mozete izabrati sobe za pusace/nepusace. Room service je dostupan 24 sata.

fortune2.jpg  fortune3.jpg

 fortune4.jpg  fortuni1.jpg

Dukes Hotel The Palm 5*

https://www.dukesoceana.com/
Luksuzni hotel na samom Palm Islandu pozicioniran na plaži. Udaljen je 7km od Jumeira Beach Residence, 11km od tržnog centra Mall of The Emirates, 12 km od tržnog centra Dubai Marina Mal. Hotel raspolaže sa 279 soba-u glavnoj zgradi; ima spoljašnji bazen, glavni restoran restoran-bar, klub za decu, sale za sastanke-kapaciteta do 150 učesnika.
Svaka soba tipa Duke room, ukupne površine do 27m2, ima kupatilo sa tušem, klimu, SAT TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, pristup wifi internetu. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

dukes2.jpg  dukes1.jpg

 dukes3.jpg  dukes4.jpg

Golden Tulip Al Barsha 4*

http://www.goldentulipalbarsha.com/
Hotel Golden Tulip Al Thanya Tecom/ AL Barsha 4* lux se nalazi u novom delu Dubaija u oblasti Al Barsha i na 5 min pesaka od Metro stanice DUBAI INTERNET CITY.Trzni centar Mall of The Emirates i Dubai Marina se nalaze na 5 min voznje. Hotel Golden Tulip Al Thanya Tecom/ AL Barsha 4* lux ima 2 bazena: jedan zatvoreni i jedan otvoreni na krovu hotela. Raspolaze sa 2 restorana, jedan na prvom spratu u kojem se posluzuju dorucak, rucak I vecera, a drugi je a la carte koji se nalazi pored recepcije. Od dodatnih sadrzaja u hotelu se nalazi salon lepote, supermarket koji radi 24 sata

g2.jpg  g1.jpg

g3.jpg   g4.jpg 

Polazak : Individualni
Broj dana: 6 ili 8
PROGRAM PUTOVANJA:
DAN 1 – BEOGRAD – DUBAI
Dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla”, najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona kompanijom Fly Dubai je 13h časova . Planirano vreme dolaska u Dubai 20h30 po lokalnom vremenu. Transfer do izabranog hotela u Dubaiju. Smeštaj. Noćenje.
DAN 2 – 5 ili 7 DAN DUBAI
Doručak. Boravak u izabranom hotelu, na bazi noćenja sa doručkom. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta preko lokalnog predstavnika u Dubaiju: panoramsko razgledanje grada Dubaija I Abu Dabija; pustinjski safari; obilazak Burj Khalife-najveće zgrade na svetu. dr. Noćenja.
DAN 6/8.DAN POVRATAK ZA BEOGRAD
Ranojutarnji transfer do aerodroma u Dubaiju. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Beograd u 09h05 časova po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd u 12h50 po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.

Аranžman obuhvata
- Direktan avio let ekonomskom klasom na relaciji Beograd- Dubai – Beograd ( dozvoljeni prtljag je 20kg I ručni prtljag od 7 kg po osobi)
- Aerodromske takse
- Smeštaj u hotelima na bazi noćenja sa doručkom prema izboru u dubaiju
- Kolektivni transfer aerodrom-hotel-aerodrm
- Troškovi rezervacije

Аranžman ne obuhvata
- Viza za Dubai koja iznosi 75 $
- -Boravišna taksa u hotelu (plaćanje na recepciji, po dolasku: Hoteli 5*- 20 AED (oko 5.5USD) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 4USD) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3*- 10 AED (oko 3USD) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice)
- Obroci, piće i filmovi tokom leta (doplata kabinskom osoblju u avionu, kreditnom karticom).
- Međunarodno osiguranje
- Individualni troškovi

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
- 50 % prilikom rezervacije. Ostatak 30 dana pre početka putovanja.
- Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRAD banke na dan uplate.
- Čekovima gradjana na 6 mesečnih rata bez kamate.
- gotovinski
- platnim karticama ( u celosti, Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) bez kamate
- uplatom preko racuna

U hotelima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima se prilikom dolaska i prijave u hotel ostavlja garancija u vidu depozita/kaucije. Garancija se može dati u gotovini ili kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela, dužine boravka i vrste uplaćenih usluga. Na kraju boravka, prilikom odjave iz hotela, depozit se vraća. Isti će biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita plaćen u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

Važne napomene
Program je individualan. Rezervacija aranžmana se vrši na upit. Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 2 putnika
Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 15 dana pre polaska na putovanje.
Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta rezervacije i uplate akontacije.
Promena datuma putovanja, kao i promena smeštajnog objekta, promena ličnih podataka putnika, smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza, prema posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
Broj telefona lokalnog predstavnika u Dubaiju će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
Asistencija lokalnog predstavnika u Dubaiju ne podrazumeva svakodnevno, celodnevno ili kontinuirano prisustvo, već kontakt i neophodnu nužnu pomoć.
Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju ODMAH se obratiti predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report).
Nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija
U skladu sa medjunarodnim propisima hotela ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, formalan način oblačenja.
Organizator putovanja ne moze uticati poziciju sobe, veličinu kreveta , imajte u vidu da treći pomoćni ležaj nije podjednak osnovnom
Kaucija: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit/kaucija. Novac se može ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.
Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca
Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje zakonske propise
Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije
Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA S.A.B. TRAVELA uskladjeni sa YUTA standardom
Moguće je blago pomeranje datuma putovanja u zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima.
Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta

Molimo da pre putovanja proverite da li je potrebna viza za zemlju u koju putujete I ispravnost putnih isprava. Prilikom rezervacije morate obezbediti taČna imena I prezimena, inaČe sami snosite odgovornost za netaČne informacije I moguće posledice istih.

VIZE: U cenu hotela ne ulaze troškovi viziranja. SabTravel, nije odgovoran za nedobijanje vize, čak i kada posreduju za Vas za odredjene destinacije. Uslovi viziranja se često menjaju te je klijent sam u obavezi da obezbedi dokumenta potrebna za vize. Za detaljnija objašnjenja slobodno se obratite našim kolegama.
ZDRAVSTVENE, CARINSKE I GRANIČNE FORMALNOSTI : Agencija nije ovlašćena da utvrdjuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata, bez obzira da li posreduje ili ne u dobijanju iste, niti snosi odgovornost za neispravnost putnih i drugih dokumenata. Putnik je isključivo odgovoran za ispravnost svojih putnih dokumenata i njihovu validnost. Putnik je dužan striktno poštovati carinske, zdravstvene i druge propise zemalja u kojima boravi

SMEŠTAJ :
Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 9h ili 10h.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte i posebne uslove putovanja agencije S.A.B. TRAVEL D.o.o. USTANOVLJENE 25.01.2017. i usaglaŠene sa yuta standardom koji su sastavni deo ovog programA
PROGRAM PUTOVANJA br.1 od 05.11.2017.
OTP 73/2014 od 14.11.2014.godine

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group