city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 133

Danas 133

Juce

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena

Avio Karte

 

On-line rezervacioni sistem vam omogućava da rezarvišete kartu po najpovoljnijim cenama...U našoj ponudi su avio-karte poznatih svetskih kompanija: British Airways, Lufthansa, Swiss Air, JAT Airways.Izdvojene su najtraženije destinacije iz Beograda.

na_mec_lige_prvaka_ce_putovati_11_sati_avionom_170236_170368_big.jpg  putovanje2.jpg

putovanje-kofer.jpg 

 

NAJPOVOLJNIJA PONUDA AVIO AKARATA letite sa WIZZ AIR-om !!!

vvv.jpg

 Možete nas kontaktirati na:

011/382-19-18 011/406-25-48 

060/31-31-533 (Dežurni telefon za hitne letove)

kao i mejlom: timetravel.jelena@gmail.com

Kartu vam možemo poslati post expresom ili mejlom!

Brzo i sigurno do prave destinacije!

qantas_airlines.jpg

Da li možete da zamislite da možete iz Beograda da putujete jeftinije, brže i udobnije nego autobusom do Pariza. Moguće je i to avionom. Low cost avio kompanije će vam omogućiti da kupite najjeftinije avio karte. Low cost avio karte učinile su putovanje avionom sasvim običnim, dostupne za sve putnike. Cilj avio kompanija je da pokušaju da na sve moguće načine smanje cene avio karte time što će vas lišiti svih nepotrebnih luksuza. Jedino gde se ne štedi je na bezbednosti putnika i letova, oni su i dalje na maksimalnom nivou. Pravilo koje važi je kod low cost avio kompanija je da putnik dobije tačno onoliko za koliko je platio. Nema besplatnog jela i pića u avionu, nema luksuznih kabina i klasa, svi putuju zajedno i nema numeracije sedišta. Da bi kupili low cost avionske karte što jeftinije morate ih rezervisati, odnosno kupiti što ranije, izbegavajte putovanje vikendom i za praznike. Pratite našu facebook stranu, kao i trenutnu stranicu našeg sajta kako bi saznali kada se organizuju promocije gde čak možete za jednu kupljenu kartu nekada dobiti i drugu besplatnu, i slično.
Jeftine avionske karte se kupuju online, i na taj način se izbegavaju dodatni troškovi prodaje štampanih avio karti. Izaberite avio karte, kada je platite, zavisi koju ste opciju izabrali dobićete poziv, email ili sms poruku koja sadrži sve neophodne podatke vezane za vase putovanje, termin, destinaciju. Preporučujemo vam da je odštampate, iako nije neophodno, ali je bolje da tako izbegnete moguće eventualne komplikacije, ako vam na aerodromu zatraže da pokažete odštampanu kartu. U principu potrebno je samo poneti dokument za identifikaciju (najčešće je to pasoš), ali bolje je da izbegnete mogućnost da vam recimo naplate dodatno za štampanje karte.
Obratite pažnju veličinu prtljaga low cost avio kompanije.
Niska cena avio karte ima i neka ograničenja, pa morate dobro obratiti pažnju na količinu prtljaga koji nosite sa sobom. Svaka low cost avio kompanija ima tačne dimenzije prtljaga koji je dozvoljeno da ponesete sa sobom kao kabinski prtljag. Pronađite neku torbu (najčešće ranac) koja ispunjava standarde, jer svako prekoračenje se dodatno plaća. Doplata zavisi od prekoračenja pa može biti od 10 € za minimalno prekoračenje kabinskog prtljaga, ali i mnogo više. Ako vaš prtljag ne zadovoljava standarde kao kabinski prtljag, da znate da se prtljag naplaćuje kao i kod ostalih avio kompanija, pa vaše avio karte neće više biti najjeftinije.
Hrana nije uključena u toku leta, ali za nekih 5€ možete dobiti sendvič, limenku i čokoladicu.
Low cost avio karte u našoj ponudi
U Time Travelu mozete kupiti karte za veliki broj low cost avio kompanija, kako onih koje lete iz Beograda, tako i onih koje lete iz drugih gradova sveta.

putovanje.jpg

Iz Beograda možete leteti na veliki broj destinacija low cost kompanijama kao sto su:

Wizz Air
Easy Jet
Pegasus Airlines
Vueling
Fly Dubai
Norwegian
Germanwing

Pored ovih koje lete iz Beograda u našoj agenciji mozete kuptiti karte i za ostale low-cost kompanije kao sto su:

Ryan Air
Air Cairo
Transavia
Condor
Fly Niki
Jetairfly
Air Baltic
Tuifly
Smart Wings
Jet2holidays
Air Lingus
flybe
I brojne druge.

avio-karte-604x270.jpg

Evropski gradovi i gradovi širom sveta!!! Pravo je vreme da nas kontaktirate....TIME TRAVEL! Ovlašćeni subagent Time travel, u saradnji sa Organizatorom Putovanja Fly Fly Travel d.o.o

VREME JE ZA PUTOVANJA!

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group